ЕЛЕКТРОВАЖХІМПРОЕКТ, АТ

Про компанію

Керівник:

Шаповалов Павло Вікторович — директор

Бухгалтер:

Сизова Валентина Миколаївна

Дата заснування:

1954 рік

Кількість працівників:

30 чол.

Дата оновлення профілю:

13.07.2023

Графік роботи

Пн:  08:00 — 17:00

Вт:  08:00 — 17:00

Ср:  08:00 — 17:00

Чт:  08:00 — 17:00

Пт:  08:00 — 16:00

Контакти

Юридична адреса:  49600, м. Дніпро, вул. Воскресенська, 41

Телефони:  (056) 7860109

Web-сайт:   http://ethp.dp.ua/

Інформація

Продукція, послуги

Електроважхімпроект - розташоване в місті Дніпропетровськ публічне акціонерне товариство, яке займається проектуванням електромереж.

Рекламна інформація

Електроважхімпроект - розташоване в місті Дніпропетровськ публічне акціонерне товариство, яке займається проектуванням електромереж.

Електроважхімпроект є провідним підприємством України в сфері проектування електропостачання та внутрішніх електричних мереж об’єктів житлового, адміністративного та промислового призначення.

Наша місія - зробити якість доступною. За час існування ми виконали і узгодили безліч проектів.

Нашими послугами користуються приватні особи, що володіють мінімумом інформації про порядок підключення до електромереж і вимогах узгоджувальних інстанцій. Для цих клієнтів важливо отримати результат, не переплачуючи і не вдаючись в тонкощі проектної роботи

Великі організації цінують в нас професіоналізм, гнучкість, комплексний підхід, вміння виконати роботу в стислі терміни і можливість перекласти всі турботи по проектуванню електропостачання та узгодження проекту на одного підрядника і за цінами, що вигідно відрізняються від конкурентів.

Важливою перевагою нашої компанії є універсальність - ми можемо виконати будь-який проект, починаючи від електропостачання кіоску і індивідуального житлового будинку з невеликою сумою договору до електропостачання торгового або бізнес-центру включаючи внутрішнє електроосвітлення, силове електрообладнання, кабельні лінії та трансформаторну підстанцію з сумою договору розміром десятки тисяч доларів. Наприклад, ми проектували електротехнічну частину колесопрокатного цеху на Нижньодніпровському трубопрокатному заводі ТОВ «Сібмонтажпроект».

Види діяльності

72.19 — Дослідження й експериментальні розробки у сфері інших природничих і технічних наук

Відгуки