МЛИНМОНТАЖ, ПРАТ

Про компанію

Керівник:

Щербакова Тетяна Вікторівна — голова правління

Бухгалтер:

Познанська Валентина Юріївна

Кількість працівників:

1 чол.

Дата оновлення профілю:

30.03.2023

Контакти

Юридична адреса:  49051, м. Дніпро, вул. Журкіна, 1

Фактична адреса:  61177, м. Харків, вул. Чуваська, 8

Телефони:  (056) 4517845

Інформація

Продукція, послуги

Будівельно-монтажне управління Млинмонтаж являє собою приватне акціонерне товариство, яке розташоване в місті Дніпропетровськ.

Рекламна інформація

Будівельно-монтажне управління Млинмонтаж являє собою приватне акціонерне товариство, яке розташоване в місті Дніпропетровськ.

Наша компанія успішно працює в сфері будівництва вже багато років. Знання, досвід і професійний підхід, якість послуг, що надаються і ефективне управління дозволили реалізувати безліч проектів.

Маючи в своєму розпорядженні професійних досвідчених співробітників, наша компанія пропонує свої послуги в сфері промислового та цивільного будівництва.

Показавши себе з найкращого боку в різних галузях будівельного сектора, наша компанія придбала заслужену довіру у клієнтів. Млинмонтаж володіє всіма необхідними знаннями і можливостями для роботи над будівництвом і монтажем об’єктів для сільського господарства, промисловості, приватних клієнтів. Персонал нашої компанії складається з висококваліфікованих інженерів, виконробів, адміністративного апарату, фахівців монтажних робіт, зварників та інших фахівців.

Звичайно, ми не можемо реалізувати абсолютно будь-який проект, але переважну більшість замовлень, з якими до нас зверталися клієнти ми оперативно і якісно виконували.

Керівництво нашої компанії приділяє особливу увагу підвищенню компетенції управлінського і технічного персоналу та інвестування в технічне оснащення фірми для задоволення постійно мінливих потреб наших клієнтів і ринку.

Види діяльності

25.11 — Виробництво будівельних металевих конструкцій і частин конструкцій

23.69 — Виробництво інших виробів із бетону, гіпсу та цементу

46.73 — Оптова торгівля деревиною, будівельними матеріалами та санітарно-технічним обладнанням

46.90 — Неспеціалізована оптова торгівля

41.20 — Будівництво житлових і нежитлових будівель

На карті

Координаты: 49.9701795,36.15596029

Відгуки